Hamile Fotoğraf Çekimi İçin Şık Elbiseler

Hamile Fotoğraf Çekimi İçin Şık Elbiseler

Hamile fotoğraf çekimi, özellikle son dönemde yeni anne olacakların favorisi haline gelmiştir. Bu durum beraberinde pek çok güzel anıyı da getirmektedir. Başta baby shower partileri olmak üzere devamında çok sayıda konsept fotoğraf türlerini de getiren hamile fotoğraf çekimi, muhakkak kıyafet seçimine dikkat edilerek gerçekleştirilmelidir. Doğru kıyafet seçimi ile tıpkı film karelerinden fırlamış gibi görüntüler elde etmek mümkün olacaktır. Eğer siz de henüz doğmamış çocuğunuza güzel bir hediye bırakmak istiyorsanız, hiç vakit kaybetmeden hamile fotoğraf çekimi için elbise arayışına başlayabilirsiniz. Elbise seçimi hamile fotoğraf çekimi için son derece önemlidir. Bebeğin cinsiyeti, belirlediğiniz konsept vb. durumları göz önüne alarak en doğru elbise tercihini yaparak muazzam fotoğraflar çekilmeniz mümkün! Eğer hamile fotoğraf çekimi için elbise arayışınız varsa en doğru ipuçlarına buradan ulaşabilirsiniz. İşte, tüm detaylar…

Pastel Tonların Nimetlerinden Faydalanın

Hamile fotoğraf çekimi için pastel tonlarını muhakkak göz önüne almalısınız. Pastel ton denilince akla her rengin pasteli gelse de daha soft renklerin pastel tonları ile kombinler yaratmanız muazzam bir görüntü sunacaktır. Soft renklerin en bilinenleri ve sevilenleri olan lila, açık sarı, pudra pembesi, su yeşili ve bebek mavisi gibi renklerden oluşan elbiseler hamileliğin o saf ve masum halini en güzel şekilde yansıtmanızı sağlayacaktır. Uzun, kuyruklu ve uçuş uçuş olan elbiseler hamile fotoğraf çekimi için bilhassa uygun olacaktır. Bu nedenle bu tarz elbiseler ile renk kombinasyonlarını iyi bir şekilde bir araya getirerek en doğru görüntüyü oluşturma konusunda başarı sağlayabilirsiniz. Pastel tonları kendiniz elbise olarak tercih ederken, eşinizin papyon ya da kravatında da kullanabilirsiniz.

Eğer daha bebeğinizin kardeşi varsa onu da fotoğraf karesine uygun renk tonları ile dahil etmeyi sakın ihmal etmeyin. İlerleyen dönemlerde mükemmel bir anı olarak kalacak olan bu anların her dakikasını çektirmelisiniz.

Uçuş Uçuş Elbiseler ile Tarzınızı Konuşturun

Uçuş uçuş elbiseler hiç şüphesiz ki hamile giyiminin vazgeçilmez parçalarından birisi olmaktadır. Bu elbise türü özellikle yaz ayları söz konusu olduğu zaman büyük bir kullanım kolaylığı sunmaktadır. Bebeğin karında daha rahat hareket edebilmesi ve annenin sıkıntı yaşamadan vakit geçirebilmesi için kullanılan bu elbiseler, hamile fotoğraf çekimi için de muhakkak tercih edilmelidir. Son derece tatlı ve şık bir görüntü sunan uçuş uçuş elbiseler, uzun ve geniş kuyruklu olarak tercih edilirse en şık fotoğraf karelerinin çıkmasına neden olacaktır.

Açık renk tonları ile kombinlenmesi gereken bu elbise türü, aynı zamanda söz konusu açık hava çekimleri olduğu zaman birbirinden farklı ve hoş pozların verilmesi için kullanılabilir. Siz tarzınıza en uygun renklerden oluşan uçuş uçuş bir elbise seçin ve gerisini fotoğrafçının yaratıcılığına bırakın! hamile elbisesi modelleri için sitemizi ziyaret edebilirsiniz.

Dantel Detaylara Bir Şans Verin

Hamile fotoğraf çekimi söz konusu olduğu zaman soft renkler ve tül detaylar her zaman kendisini daha ön plana taşımaktadır. Bunun yanı sıra dantel detaylarının yer aldığı elbiseler ile şahane görüntülere kavuşmanız mümkün olacaktır. Dantel detayların her bir nimetini kullanabileceğiniz hamile fotoğraf çekimi ile dantel İspanyol kol, güpürlü elbiseler, dantel etek uçları ile en doğru seçimlere imza atabilirsiniz.

Dantel denince akla elbette ki ilk olarak beyaz renk gelmektedir. Beyazın her tonunu kullanabileceğiniz dantel detaylar ile çiçeklerden yapılmış bir taç kombini yapmanız görüntünüzü tam bir anneye çevirecektir.

Eşiniz İle Eğlenceli Kostümler Kullanın

Hamile fotoğraf çekimi söz konusu olduğu zaman yalnızca sıradan elbiseler tercih etmeniz gerekmiyor. Eşinizi de işin içine dahil ederek daha değişik ve eğlenceli pozlara imza atmak çok kolay! Gündelik bir elbise yerine prenses elbisesi, eşinize ise prens kostümü giydirerek daha hoş ve esprili görünümlere sahip olabilirsiniz. Bunun yanı sıra eğer zaten çocuğunuz varsa onu da hoş bir kıyafet ile fotoğraf karesine dahil edebilirsiniz. Prenses kostümlerinin yanı sıra içerisinde bulunduğunuz mevsimin şartlarını da işin içine dahil ederek sonbaharda cadılar bayramı temalı, kışın noel baba konsepti ya da yazın bir sahil kenarı pozu vererek farklı alternatifler üretebilirsiniz. Burada kostümlere çekimser yaklaşmaktan asla korkmayın. Yalnızca tek bir konsept fikrini kullanmayı düşünmeyin. Olabildiğince farklı kostümler ile pozlar verin. 

Kardeşleri Bir Örnek Giydirmeye Şimdiden Başlayın

Hamile fotoğraf çekimini daha hoş ve güzel kılmak için bebeğinizin kardeşini de işin içerisine dahil etmek mükemmel bir düşünce olacaktır. Bu iki kardeşin ilerleyen zamanlarda daha hoş bir bağ kurmasını ve eşi benzeri bulunmayacak anılara sahip olmasını sağlayacaktır. Hamile fotoğraf çekimi esnasında çocuğunuz eğer kızsa aynı elbiseyi tercih edebilirsiniz. Bunun yanı sıra erkek çocuk sahibiyseniz, bu seferde kıyafetleriniz ile eş değer renkler seçebilirsiniz. Erkek çocuğunuzu babası ile aynı kombinlerle donatmak da bu konuda oldukça iyi sonuçlar verecektir. Hamile fotoğraf çekimi için her zaman bol elbiseler ve elbise tulumlar giymeyi tercih edin. 

Su Altı Çekimi İçin Beyaz Elbiseler Dolaptan Çıksın

Hamile fotoğraf çekimi söz konusu olduğu zaman yapılabilecek kombinasyonların ve arka plan tercihlerinin haddi hesabı yoktur. Bu durum göz önüne alındığı zaman hamile fotoğraf çekiminde su altı çekim teknikleri bir hayli sevilerek kullanılmaktadır. Eğer siz de su altı çekimlerini deneyimlemek istiyorsanız, beyaz elbiselerinizi saklandıkları yerlerden çıkarmalısınız. Yine upuzun ve hafif elbiseleri tercih edeceğiniz beyaz elbiseler ile su altında yalnızda omuzdan aşağınız yer alır. Bu çekim tekniğinde hedef çekim bebeğin anne karnındaki halidir. Bu nedenle kıyafetinize özellikle dikkat etmeniz gereken bir çekim türüdür. Eğer bu konsepti kullanmak istiyorsanız, beyaz, çok dar olmayan ve içinizi göstermeyecek bir elbise seçimi yapmalısınız. İnanın, sonuçlar gerçekten de mükemmel olacak! İnce, hafif, bol kumaşlardan yapılmış beyaz elbiseler ile hem fresh hem de suyun mavisi ile uyumlu bir görüntü elde edebilirsiniz. Eşinizde beyaz renk elbise ile uyum olabilmek adına beyaz bir gömlek ve şort giyerek size eşlik edebilir.

Elbiselere En İyi Alternatif Elbise Tulumlar

Hamile fotoğraf çekimi için elbiseler sıklıkla tercih edilir. Bu tercihin en büyük nedeni elbiselerin fotoğraf karesinde daha hoş durmasıdır. Tabii hamilelik sürecinde karnın aşırı büyümesi de rahat bir kullanım sunan elbise ile daha çekilir kılınmaktadır. Elbiselerin yanı sıra elbise tulumlar da oldukça popüler konumdadır.

Elbise tulumlar, elbisenin şıklığı ile tulumların rahatlığını bir arada tutmaktadır. Eğer hamile fotoğraf çekimi esnasında farklı pozlar ile çeşitlilik yaratmak istiyorsanız, kıyafetlerinizde de değişikliğe gitmeniz iyi olacaktır. Bir karede elbise, diğer karede elbise tulum giymek mükemmel olacaktır. Elbise tulumun rengini soft tonlarda tercih edebilirsiniz. Bunun yanında eğer bebeğinizin cinsiyetini öğrendiyseniz, cinsiyeti belli edecek renk tonlarını kullanmaktan çekinmeyin. Elbise tulumunuzun kumaşını ince ve hafif olarak tercih etmekten çekinmeyin. Ağır bir kumaş, fotoğraf karesinde kötü görüneceği gibi aynı zamanda da anneyi rahatsız edecektir. Baba adayı da tıpkı anne gibi renk tonlarına özen göstermeli ve bir arada uyumlu bir tonlama yakalanmalıdır.

Bir önceki yazımıza https://lohusam.com/blog/icerik/en-zor-donemlerin-rahatlik-ve-konforlu-lohusa-kiyafetleri linkinden ulaşabilirsiniz.