Hamileler İçin Siyah Kombinler

Hamileler İçin Siyah Kombinler

Hamileler için kombin üretmek her zaman sorun olmuştur. Özellikle karnın iyice büyüdüğü zamanlarda kombin yapımında sıkıntılar meydana gelebilir. Çiçeği burnundaki annelere elbette ki her renk yakışmaktadır, fakat siyah renk tonları ile iddialı ve şık bir görüntüyü rahatlıkla elde edebilirsiniz. Hamileler için siyah kombinler pek çok farklı kıyafet ile oluşturulabilir. Tarzınıza en uygun olan parçaları bir araya getirerek muazzam görüntüler elde edebilirsiniz.

Yalnızca simsiyah değil, siyah-beyaz çizgili ve puantiyeli kıyafetlerinde başı süreceği bir takım kombinasyonlar oluşturarak, en doğru ve tarzınızı en iyi şekilde yansıtan kıyafet uyumunu kısa süre içerisinde yakalayabilirsiniz. Eğer siz de hamileler için siyah renk kombin önerilerini merak ediyorsanız, işte tüm detaylar…

Askılı Siyah Elbiseler ile Yaz Aylarında Şık Görünün

Askılı siyah elbiseler, özellikle söz konusu yaz ayları olduğu zaman muazzam bir seçenek olacaktır. Bilindiği üzere hamile kadınlara sık sık sıcak basmaktadır. Bu nedenle yaz ve ilkbahar aylarında askılı kıyafetler büyük bir nimet haline gelmektedir. Uzun, bol ve yumuşak kumaştan oluşan siyah askılı elbiseler, rahatlığın anahtarını verirken aynı zamanda da görüntü açısından günü kurtaracak cinsten bir ürün olmaktadır.

Siyah Askılı Çiçek Desenli Hamile Elbisesi

Siyah Askılı Çiçek Desenli Hamile Elbisesi modelimizi inceleyebilirsiniz.

Bu nedenle eğer hamile olduğunuz süre zarfında siyah rengin nimetlerinden faydalanmak istiyorsanız, muhakkak bu kombini kullanmalısınız. Hamileler için siyah kombinlerde askılı siyah elbiseyi düz bir renk olarak, taşlı desenli, çizgili, puantiyeli vb. şekiller ile çeşit çeşit kullanabilirsiniz.

Siyah Tulumlar Her Zaman Rahatlığın Anahtarı

Siyah tulumlar her kadının favorisi olmaktadır. Tulumun rahatlığı ve rahatlığının yanı sıra inanılmaz şıklığı ile göz doldurmasını hamilelik döneminde de sıklıkla kullanabilirsiniz. Çiçeği burnunda annelerin hem rahat hem de tarz sahibi bir görüntüye imza atması için siyah tulumlar mükemmel birer seçenek olacaktır. Yalnızca kot, bahçıvan tulumu değil, pamuklu kumaştan yapışan ve esnek bir yapıya sahip olan siyah tulumlar muazzam bir seçenek haline gelecektir.

Eğer hamile giyiminde her zaman tekrara düşüyorsanız, çareyi siyah tulumların mucize dünyasında bulabilirsiniz. Hamileler için satılan tulumlardan siyah ve desenli siyah olarak faydalanabilirsiniz. Özellikle yaz ve ilkbahar ayları için bu kombinasyonu sonuna kadar kullanabilirsiniz.

Siyah Çizgili Elbiseler Her Mevsim Sizinle

Siyah çizgili elbise modelleri, gündelik yaşantıda muazzam bir kurtarıcı olmaktadır. Yalnızca hamile kadınlar için değil, son dönem modasına bakıldığı zaman pek çok kadının yeni favorisi haline delen siyah çizgili elbise modelleri, genellikle siyah ve beyaz çizgilerin dikey ya da yatay olarak sıralanmasından oluşmaktadır. Siyah çizgili elbise modellerini yalnızca yaz ve ilkbahar mevsiminde giyeceğinizi düşünüyorsanız, yanılıyorsunuz demektir. İp askılı modellerin içerisine giyeceğiniz bluzlar ile yeni bir kombinasyon üretebilir ve daha sonrasında sonbahar ve kış mevsiminde de unutulmaz bir tarza sahip olabilirsiniz.

Beyaz spor ayakkabılar ile en doğru birlikteliği yakalayabileceğiniz siyah çizgili elbiseler ile her mevsim en şık ve güzel anne siz olacaksınız. Bu kombinasyonu doğum yaptıktan sonra gündelik yaşantınızda da sık sık tercih edebilirsiniz. Siyah çizgili elbise modellerinin modası asla eskimeyecektir.

Siyah Güpürlü Elbiseler ile En Şık Anne Siz Olun

Hamile kadınların en büyük sıkıntısı hiç şüphesiz ki düğün ve nişan gibi organizasyonlarda sıkmayan ama bir o kadar da şık gösterecek abiye modelleri giymektir. Çok açık renkler hamilelikte kilolu gösterebilir. Bunun yanı sıra şıklığı ön plana atmak için bu gibi ortamlarda özellikle koyu renkler tercih edilmektedir.

Eğer siz de bu tip bir organizasyon için hazırlık aşamasındaysanız, siyah güpürlü elbise modelleri ile doğru bir seçenekte bulunabilirsiniz. Uzun, göbeği sıkmayan ve göğüs hizasından sonra bollaşan elbise modelleri arasında tercih yapacağınız siyah güpürlü elbise modelleri, güpür detayı ile abiyenin vermek istediği o klasik havayı en doğru biçimde ortaya koyacaktır. Siyah güpürlü elbise modelini uzun tercih edeceğiniz için ayağınızı sıkmayacak babet, sandalet vb. düz tabanlı yazlık ayakkabılar doğru bir seçim olacaktır. Tüm elbise güpür ya da güpürlü İspanyol kollu bir abiye muazzam bir görüntüyü ortaya çıkaracaktır.

Siyah Hamile Taytları Bir Annenin En İyi Dostu

Siyah hamile taytları, annelerin en sevdiği giyim ürünü olmaktadır. İnanılmaz rahat ve göbeğinizi sıkmayan bir seçenek olan siyah hamile taytları, hem gündelik yaşantıda hem de özel günlerde son derece kurtarıcı olacaktır. Pamuklu modellerinin anneler tarafından daha sık tercih edilmesi önerilen siyah hamile taytlarının göbek kısmını kapatan yeri sıkmayan kumaştan yapılmaktadır. Bu nedenle bebek için asla bir tehlike barındırmaz.

Düz siyah renk olarak tercih edebileceğiniz gibi aynı zamanda desenli, çizgili ya da puantiyeli modellere de şans verebilirsiniz. Spor giyim tarzına daha yatkın olan annelere muazzam bir hizmet sunan siyah hamile taytı, üzerine tunik vb. gömlek tarzı üst giyim ile kombinlendiği takdirde klasik bir parça haline dönüşebilir.

Tuniklerde Koyu Renk Şıklığın Adresi

Hamile giyimi söz konusu olduğu zaman tuniklerin yeri her zaman apayrı bir yerde bulunmaktadır. Bol, dökümlü ve bir o kadar da şık görüntüsü ile annelerin kalbini çalan tunik, hamilelik döneminin zorluklarına rağmen şık ve göz alıcı bir görünüme sahip olmak isteyen anne adaylarının yardımına koşmaktadır.

Monamise Gri Tunik Modelimizi Incelemeyi Unutmayın.

Tunikler pek çok farklı renk tonu ve desenler ile karşınıza çıksa da siyah rengin o kendisine has asaleti ile harika bir görünüme kavuşabilirsiniz. Hamile tayt modelleri ile kombinleyebileceğiniz siyah tunik modellerini, üzeri işlemeli, güpürlü, desenli ya da düz olarak seçebilirsiniz. Giyeceğiniz mekana göre tunik modelinin özelliklerini belirleyebilirsiniz. Siyah tunikler kesinlikle hamile giyiminde kurtarıcı görevi görmektedir.

Panço ve Kazak Seçiminde Siyah Renge Şans Verin

Panço ve kazak seçimi söz konusu olduğu zaman anne adayları biraz tereddüte düşmektedir. Bunun nedeni açık renk tonlarının aşırı kilolu göstereceğini düşünmeleridir. Eğer sizin de bu gibi endişeleriniz varsa panço ve kazak seçimi söz konusu olduğu zaman siyah rengi kullanmayı denemelisiniz. Siyah rengin kendisine has duruşu ve ağırlığı ile asil bir anne adayı imajı çizebilirsiniz. Özellikle kış aylarının vazgeçilmezi olan panço ve kazakları renkli tayt modelleri ile bir araya getirerek çeşit çeşit kombinasyon oluşturabilirsiniz.

Aynı zamanda kot bahçıvan tulumları ile de giyilebilecek panço ve kazak modellerinde siyah rengi seçerek her renk tonu ile rahat bir uyum yakalayabilirsiniz. Altına giyeceğiniz rahat bir spor ayakkabı ile bugün de dışarıya çıkmaya hazırsınız!

Siyah Puantiyeleri Her Şeyde Kullanın!

Siyah puantiyeler her zaman tatlı bir görünüm sunmuştur. Genellikle üst giyim ve elbise modellerinde görülen siyah puantiyeler, dilediğiniz rengin üzerine gider, fakat en iyi uyumu siyah ve beyaz renkleri oluşturmaktadır. Kıyafetin türü her ne olursa olsun siyah puantiyelerin bulunmasına özen gösterin. Puantiyeler ile inanılmaz sevimli bir kombin oluşturabilirsiniz. Dilerseniz siyah düz zemin üzerine beyaz puantiye seçeneğini de kullanarak daha farklı bir görünüm sunabilirsiniz. Mevsim her ne olursa olsun puantiye modasının eskimeyeceği kesin bir şey! Her türlü kıyafetinizde bol bol kullanmaya başlayın!

Bir önceki yazımıza https://lohusam.com/blog/icerik/dogum-panosu linkinden ulaşabilirsiniz.