Hamileler İçin Yaz Kombinleri

Hamileler İçin Yaz Kombinleri

Bebeğiniz olacağını öğrendiğiniz o tarifsiz andan itibaren, ne zaman hamile kıyafetleri alacağınızı da merak etmeye başlarsınız. Hamileler için yaz kombinleri arasında tarzınıza ve zevkinize hitap eden şık ve rahat kıyafetler bulmak, sizin için çok zorlu bir süreç haline gelmiş olabilir. Fakat doğru hamile kıyafetlerini seçerek doğum yapacağınız zamana kadar en iyi şekilde görünebilir ve kendinizi mükemmel hissedebilirsiniz.

Bu hassas süreçte hangi hamile kıyafetleri ile kombinler yapabileceğinizi merak ediyor ve yaz ayları için kullanabileceğiniz konforlu ve şık hamile kombin önerileri arıyorsanız; doğru yerdesiniz. O halde ilk olarak yaz aylarının vazgeçilmezi olan elbise modellerine bir göz atalım.

Hem Rahat Hem de Şık Yazlık Hamile Elbiseleri

Yaz aylarında pantolon giymek yeterince zorken, bu durum hamileyken çok daha zor bir hale gelebilir. Sıcak havalarda serin kalabilmek ve hamileliğin getirdiği stresi minimuma indirmek için seçebileceğiniz parçaların başında elbiseler gelir. İşte hamileler için yaz kombinleri arasındaki yerini hiç kaybetmeyen birbirinden güzel yazlık hamile elbisesi ürünleri!

1. Çiçekli Hamile Elbiseleri

Hamileler için yaz kombinleri denince ilk akla gelen elbiselerde, çiçek desenlerinin modası hiçbir zaman geçmiyor. Çiçek desenleri, özellikle bahar ve yaz mevsiminde çok daha güzel görünüyor ve anne adaylarının güzelliğine güzellik katıyor. Siz de kombinlerinizi hamile elbiseleri ile yapmak isterseniz, bu muhteşem çiçek desenlerini tercih edebilirsiniz. Üstelik çiçekli hamile elbise modelleri ile hem günlük olarak hem de özel günlerde şıklığınızla göz kamaştırabilirsiniz.

2. Uzun Elbise Modelleri

Hamileler için yaz kombinleri arasında maxi olarak tabir edilen uzun elbiseler oldukça popülerdir. Yaz aylarında özellikle de rahat etmek açısından uzun hamile elbiselerini tercih edebilirsiniz. Uçuş uçuş kumaşlara sahip olan Lohusam hamile uzun elbise modelleri ile her ortamda en şık anne adayı siz olabilirsiniz.

3. Penye Yazlık Hamile Elbiseleri

Penye kumaşlar, özellikle günlük kıyafetlerde en çok tercih edilen kumaş türlerinden biridir. Dolayısıyla penye elbiseler de rahatlıkları açısından hamileler tarafından çok fazla tercih edilir. Hamilelik sürecinizde rahatlık ve konforu ön planda tutmak istiyorsanız, siz de gezmeye ya da alışverişe giderken penye elbiseler giyebilirsiniz.

Yazlık penye hamile elbiseleri ile şık görünmek için doğru kombinler yapmanız yeterlidir. Bu elbiseler ile düz tabanlı ayakkabılar giymeli ve çok büyük ya da ağır çantalar kullanmamalısınız. Bunun yerine ayakkabı ve çanta tercihinizi açık renklerden yana kullanabilir, rahat kumaşlar tercih edebilirsiniz.

4. Özel Günler İçin Yazlık Hamile Elbiseleri

Hamileler için yaz kombinleri dendiğinde akla ilk olarak günlük kıyafetler gelse de yaz aylarında çok sık yapılan düğün, nişan ve kutlama gibi özel günleri de atlamamak gerekir. Hamileler için böyle özel günlerde elbise bulmak biraz zor olabilir. Neyse ki hamile modasında hem rahat edebileceğiniz hem de çok şık görünebileceğiniz harika elbise modelleri mevcuttur.

Hamile Şıklığı İçin 7 Farklı Kombin Önerisi

Hamileler için yaz kombinleri seçimi yaparken bu dönemde hassas olan vücudunuzu, kaşındıracak ya da tahriş olmasına sebep olacak her türlü maddeden olabildiğince uzak tutmaya dikkat etmelisiniz. Hamilelik döneminde vücut derisi daha hassas olduğundan, Lohusam doğal ve sağlıklı kumaşlardan üretilmiş ürünleri tercih ederek şık bir kombin yapabilirsiniz.

1. Zarif Kombinlerin Sırrı Hamile Gömleklerinde Saklı

Hamileliğin her ayında kolayca giyebileceğiniz ve rahat hissetmenizi sağlayan hamile gömlekleri ile şıklığınızdan taviz vermeden hoş bir kombin oluşturabilirsiniz. Rahatlıklarıyla gönülleri fetheden hamile gömleklerinin mevsime göre çeşit çeşit renk ve modelleri de vardır. Yaz mevsiminde gömleklerinizi kot pantolonlarla birlikte dilediğiniz şekilde kombinleyebilirsiniz.

Eğer kombinlerinizde zarif bir dokunuş yakalamak istiyorsanız, Lohusam hamile gömlek ürünleri tam da size göre! Gömleğin beline ince bir kemer takarak ve altına bir topuklu veya babet ayakkabı ile kombininizi tamamlayabilirsiniz. Ayrıca hamile gömlekleriyle yaptığınız kombinlerde fötr şapkalar kullanarak daha şık görünebilirsiniz.

2. Yaz Kombinleri Eteksiz Olmaz!

Hamileler için yaz kombinleri yaparken etekler, pantolona göre daha fazla tercih edilebiliyor. Çünkü pantolon, karın bölgesini eteğe göre biraz daha fazla sıkabilen bir özelliğe sahiptir. Şık görünebilmek için rahatlıktan; rahat olmak için de şıklıktan taviz vermek zorunda değilsiniz! Likralı etek modellerini seçerek hem modern hem de rahat olabilir; böylece hamileliğinizi en şık kombinlerle geçirebilirsiniz. Dar etekler giyemeseniz de rahat bir hamile eteğiyle ofisin de en şık kadını olabilirsiniz.

3. Tişört, Tunik ve Bluzlar ile Konforlu Şıklık

Tişörtler, kuşkusuz kot pantolon kombinlerinin en çok aranan parçasıdır. Lohusam’ın birbirinden rahat ve kullanışlı hamile tişörtleri ile yaz aylarında şık ve sevimli kıyafet kombinleri yapabilirsiniz. Pantolon üzerine giydiğiniz hamile bluz tişört ürünlerini salaş bir hırkayla, kot gömlekle ya da deri ceketlerle kombinleyebilirsiniz. Neşeli kıyafetlerden hoşlanan biriyseniz; pantolon üzerine esprili anne tişörtlerini de tercih edebilirsiniz.

Hamilelerin vazgeçilmez parçalarından olan tunik ve bluzların üzerine uzun bir kolye takıp, elinize alacağınız şık bir çantayla kombininizi çok zarif bir hale getirebilirsiniz. Akşam saatlerinde üzerinize bir ceket alarak da kombininizi keyifle kullanabilirsiniz. Bu kombinde aksesuar olarak şapka, güneş gözlüğü ve bir kolye kullanarak, çok daha hoş bir görünüme sahip olabilirsiniz. Tüm bu aksesuarları kombininize ekleyerek, son derece modern bir kombin oluşturabilirsiniz.

4. Taytlar ile Gelen Rahatlık

Hamileler için yaz kombinleri dendiğinde taytlardan bahsetmeden geçmek olmaz. Taytlar, hamilelik sürecinde rahatlığı en üst seviyede yaşamanızı ve üstüne giyeceğiniz bol ama şık bir tunik ile fazla kilolarınızı saklayarak, şahane görünmenizi sağlayacaktır. Böylece spor salonunun ve eğitim sınıfının da en şık anne adayı siz olacaksınız!

Hamile taytları, kadınları daha ince ve fit gösteren ürünlerdir. Bu da kadınlar için psikolojik anlamda inanılmaz olumlu bir etki yaratır. Sırt ve karın bölgesinin çok güzel şekillenmesini sağlayan hamile taytlarını kullanmak, aynı zamanda bütün organların ve bölgelerin eski halini alması için de oldukça faydalı bir yöntemdir. Günümüz hamile taytı, tamamen pamuklu kumaştan üretilir. Bu sayede doğum öncesi ve sonrasında rahatlıkla kullanılabilir.

5. Kombinlerin Vazgeçilmezi Kot Pantolonlar

Hamilelik dönemi içerisinde vücudunuzun en çok büyüyecek olan kısmı elbette ki karnınızdır. Karnınız büyüdükçe pantolonunuz göbeğinizin altında durmaya başlayabilir. Bu kısmı saracak olan pantolon kumaşının ne çok sıkı, ne de çok gevşek olması gerekir. Aksi halde karın bölgesini sıkarak bebeğinizi rahatsız edebilir.

Hamile kot pantolonu, her anne adayının gardırobunun olmazsa olmazlarından parçalarından biridir. Bunun için hafif bol bir pantolon ve üzerini kapatacak bir bluz ile kombin yaptığınızda, hem karnınızı gizlemiş hem de sıkmamış olursunuz. Her kıyafetle kolaylıkla kullanılabilen siyah renkli bir jean pantolonla yapabileceğiniz pek çok kombin çeşidi bulunur. Bu sade ve şık kombinler ile kendinizi çok iyi hissedeceğinize emin olabilirsiniz.

6. Yaz Aylarının Olmazsa Olmazı Şortlar

Hamileler için yaz kombinleri yaparken şortları es geçmemelisiniz. Şortlar, yazlık kıyafetlerdir ve sizi fazlasıyla serinletir. Bu yüzden sıcak yaz günlerinde hamile kombinleriniz için rahatlıkla şortları tercih edebilirsiniz. Farklı renk ve modelde hamile şortlarını farklı üstler ile birlikte kullanarak, hem rahat hemde şık kombinler elde edebilirsiniz.

7. Sevimli Bir Kombin İsteyenler için Hamile Salopeti

Hamilelik boyunca içinde rahat edeceğiniz, belinizi sıkmayacak fakat bir yandan da sevimliliği ile görenleri mest edecek bir kıyafet mi arıyorsunuz? Hamileler için yaz kombinleri söz konusu olduğunda hamile salopetleri, beli sıkmaması ve rahatlığı ile hamilelerin en sevdiği kıyafetlerden biridir. Geçmişten günümüze kadar popülerliğini hiç kaybetmeyen ve sevimli görünümü ile anne adayları tarafından sıkça tercih edilen Lohusam hamile salopet modellerine bakmadan geçmemelisiniz.

Bu yazımızda hamileler için yaz kombinleri konusuna değindik.